Компании

все компании

USAID разом з волонтерами розпочнуть встановлення програмного забезпечення на 5000 ноутбуків та передачу їх учасникам проєкту «СпівДія Ноут»

14 грудня 2022 року, 17:42
15 грудня у Києві відбудеться захід Завантаження Dvizh, під час якого волонтери розпочнуть встановлювати програмне забезпечення на 5000 ноутбуків, які будуть передані українській молоді  в межах проєкту «СпівДія Ноут».

Поки кипітиме робота зі встановлення, організатори розкажуть про проєкт, підіб`ють підсумки першої хвилі прийому заявок та передадуть перші готові до роботи ноутбуки відібраним отримувачам.  Подія відбудеться за участі пані посла США в Україні, Бріджит Брінк та заступниці міністра молоді та спорту України, Марини Попатенко.


КОЛИ:
запрошуємо представників ЗМІ відвідати захід 15 грудня, з 11:30.


АДРЕСА
: Київ, вулиця Еспланадна, 17. Приміщення Всеукраїнського молодіжного центру (перший поверх). Вхід через готель Sky Loft Hotel.

ПЛАН ЗАХОДУ

Процес встановлення програмного забезпечення розпочнеться об 11:00.

О 12:00 будуть підбиті підсумки проєкту «СпівДія Ноут» та передані перші готові до роботи ноутбуки. Після цього у представників ЗМІ буде можливість поспілкуватися з волонтерами, учасниками та учасницями проєкту, які отримали перші ноутбуки та організаторами проєкту.

 

ПРОЄКТ «СПІВДІЯ НОУТ»

Національний проєкт «СпівДія Ноут» є результатом спільних зусиль Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), програми  «Мріємо та діємо», що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою «СпівДія», а також компаніями HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

5000 ноутбуків розподіляються безпосередньо молоді через неприбуткові організації, школи та напряму самозайнятим молодим українцям та українкам. Пріоритет мають заявники та заявниці, які дійсно потребують ноутбук(и) для забезпечення доступу до навчання, ресурсів та для надання послуг реагування для української молоді.

 

Деталі проєкту у файлі “Додаток 1. СпівДія Ноут” (додається до даного прес-анонсу).  


СПІКЕРКИ ПОДІЇ

Марина Попатенко – заступниця міністра молоді та спорту України

Бріджит Брінк – послиня США в Україні 

Ірина Тулякова – засновниця та виконавча директорка Фонду «СпівДія»

Юлія Ткачук – заступниця директорки програми «Мріємо та діємо», IREX

 

КОНТАКТНА ОСОБА ДЛЯ ЗМІ:

Дмитро Руденко, менеджер з комунікацій волонтерського об`єднання “СпівДія”.

+380974964315, +380953211381

d_rudenko@spivdiia.org.ua

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Всім журналістам, які планують відвідати захід, необхідно пройти акредитацію. Для цього заповніть будь ласка реєстраційну форму за посиланням





Просмотров: 351
Другие новости