Компании

все компании

"Мотор-Гарант" і "Альфа Страхування" призупинили дію ліцензій на здійснення ОСЦПВ

9 грудня 2022 року, 11:05
ТДВ "СК "Мотор-Гарант" і ПрАТ "СК "Альфа Страхування" з 6 грудня 2022 року втрачають право укладати нові договори обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ), повідомляється на сайті Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ).

При цьому наголошується, що компанії зобов'язані виконувати свої зобов'язання згідно з раніше укладеними договорами.

МТСБУ зазначає, причиною такого рішення стало застосування Національним банком України до зазначених компаній заходів впливу у вигляді тимчасового призупинення дії ліцензій на здійснення діяльності з обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Як повідомлялося, НБУ 5 грудня тимчасово зупинив ПрАТ СК "Альфа Страхування" та ТДВ "СК "Мотор-Гарант" дію ліцензій на надання фінансових послуг у зв'язку з невідповідністю компаніями вимогам Положення про ліцензування та реєстрацію постачальників фінансових послуг та умов здійснення ними діяльності з надання фінансових послуг, а саме вимогам до ділової репутації постачальників фінпослуг.

Як повідомлялося, СК "Альфа Страхування" заснована 2000 року. Пропонує універсальний портфель послуг, що включає комплексні програми захисту інтересів бізнесу та широкий спектр страхових продуктів для приватних осіб.

СК "Мотор-Гарант" працює на ринку страхування з 2000 року і входить до складу банківської групи разом з АТ "Мотор-Банк". Кінцевим бенефіціарним власником компанії є В'ячеслав Богуслаєв, якому належить 83,6% акцій.




Просмотров: 342
Другие новости