Компании

все компании

WhiteBIT і lifecell надають можливість криптооперацій без інтернету

7 грудня 2022 року, 11:52
Європейська криптовалютна біржа WhiteBIT провела технологічну інтеграцію з lifecell, об'єднавши блокчейн-екосистеми з комунікаційними послугами, що дає змогу користувачам мати доступ до сервісів платформи навіть за умов відсутності інтернет-з'єднання та з кнопкового телефону, повідомила прес-служба компанії у вівторок.

"Воно (рішення - ІФ) дає змогу користувачам WhiteBIT здійснювати криптовалютні операції 24/7 незалежно від обставин. Доступ до продуктів біржі буде таким же простим і звичним, як можливість написати смс-повідомлення", - цитується в повідомленні CEO WhiteBIT Володимир Носов.

Зокрема, користувачі WhiteBIT з під'єднаним номером lifecell зможуть перевіряти курси торгових пар USDT, BTC, UAH, WBT, загальний і торговий баланси, переглядати деталізовану інформацію за кожним із балансів, надсилати кошти між балансами, купувати або продавати наявні віртуальні активи на торгових балансах, брати депозит криптовалюти на баланс користувача.

Доступ до екосистеми біржі забезпечуватиме використання каналу USSD. Використання цієї технології підвищує безпеку транзакцій, оскільки мобільний оператор передає такі транзакції через захищене середовище, побудоване lifecell і WhiteBIT, що практично унеможливлює фішинг, стверджується в релізі.

WhiteBIT, за її даними, найбільша криптовалютна біржа Європи. Входить у топ-2 бірж світу з безпеки на підставі незалежного аудиту Hacken, маючи рейтинг ААА. Компанія має українське коріння: її створено 2018 року в Харкові, вона налічує команду з понад 500 фахівців.

lifecell - третій за величиною мобільний оператор в Україні. Компанія Turkcell (Туреччина) є власницею 100% акцій ТОВ "Лайфселл".




Просмотров: 303
Другие новости