Компании

все компании

Ощадбанк продає права на кредит "Клубу сиру" за 593 млн грн - Мін'юст

6 грудня 2022 року, 16:48
Державний Ощадбанк виставив на аукціон 22 грудня в системі електронних торгів OpenMarket (ДП СЕТАМ Міністерства юстиції України) право грошової вимоги за кредитним договором з підприємством з виробництва сиру ТОВ "Клуб сиру" і за договорами забезпечення (іпотечними, заставами, поруками) за цим кредитом.

"Забезпеченням за договорами виступають: єдиний майновий комплекс, будівлі та споруди, пункт приймання молока, обладнання, транспортні засоби, товари в обігу (сир в асортименті), порука юридичних/фізичних осіб, майнові права на 100% корпоративних прав та знак для товарів", - зазначено в повідомленні на сайті Міністерства юстиції України.

За його даними, заборгованість за кредитним договором складається з основного боргу, відсотків і комісій, нарахованих на дату проведення торгів 22 грудня 2022 року - 593 млн 278 тис. 653 грн. Ця сума може збільшуватися на суму відсотків за кредитним договором, які будуть донараховані за період з дати проведення торгів до дати повного розрахунку за актив (право вимоги).

"Клуб сиру" входить до числа основних гравців на ринку твердих сирів в Україні. Це робить пропозицію від Ощадбанку дуже привабливою, і в нього є всі шанси швидко знайти свого покупця", - цитує Мін'юст гендиректора "СЕТАМ" Олександра Мамро.

Аукціон OpenMarket працює по всій території України з 2014 року. Загальна сума продажів з початку роботи досягла 19,4 млрд грн.




Просмотров: 251
Другие новости