Компании

все компании

"Метінвест" передав військовим 12 металевих укриттів

6 грудня 2022 року, 14:39
Гірничо-металургійна група "Метінвест" продовжує підтримувати захисників України і в листопаді на криворізьких підприємствах компанії виготовила і передала військовим 12 металевих укриттів, які зміцнюватимуть окопи і захищатимуть бійців від артилерійських обстрілів.

Згідно з пресрелізом компанії, модульні укриття виготовляють бригади слюсарів та електрогазозварників на різних підприємствах групи. Конструкції збирають із хвилястої сталі за вдосконаленим проєктом, враховуючи потреби військових. За розміром кожна споруда завдовжки сягає шести метрів, її діаметр - понад два метри, але легко розбирається для транспортування та переміщення на інші позиції. На виготовлення однієї такої конструкції фахівці витрачають близько 400 годин.

При цьому зазначається, що модульні укриття для військових багатофункціональні. Усередині кожного фахівці облаштували шість дерев'яних ліжок і змайстрували підйомну підлогу, яку можна використовувати як сховище. Також змонтували спеціальні відсіки для зберігання амуніції та стратегічних речей, а для обігріву встановили буржуйки з сушарками для одягу. На металевих печах можна також приготувати їжу та закип'ятити воду. У разі небезпеки, захисники зможуть вийти через блоки з аварійним виходом.

Захисні споруди необхідні військовим для охорони кордонів нашої країни та на передовій. У рамках мілітарної ініціативи Сталевий Фронт Ріната Ахметова підприємства компанії виготовили та передали українським військовим 40 надійних модульних укриттів. На підприємствах "Метінвесту" їх планують виробляти до кінця війни.

Також нагадується, що для створення комфортних умов захисникам у холодну пору року колективи криворізьких підприємств компанії передали на передову 300 буржуйок. "Метінвестівці" також допомагають бійцям технікою, пальним, будівельними матеріалами та приладами для облаштування бліндажів.

В іншому прес-релізі констатується, що 6 грудня в Україні відзначається День Збройних Сил. "Метінвест" вітає неймовірних українських військових і дякує їм за можливість зустрічати нові ранки, жити і працювати на своїй землі.

"Весь дружній до нас світ і навіть вороги визнають, що такої вмотивованої, професійної та хороброї армії годі й шукати - вона в Україні", - наголошується в привітанні.

Також зазначається, що криворізькі підприємства "Метінвесту" з першої ракетної атаки на місто стали пліч-о-пліч із військовими. "Ми будували оборонні споруди, виробляли металеві їжаки, бронепластини, надавали техніку, пальне та запчастини, облаштовували побут захисників. У цехах підприємств виробляємо буржуйки, щоб зігріти воїнів. Усіх мобілізованих працівників група "Метінвест" забезпечила бронежилетами і касками, а їхні сім'ї підтримала гуманітарною допомогою від "Рятуємо Життя". До остаточної Перемоги і після неї "Метінвест" буде надійною опорою України та ЗСУ", - резюмується в заяві.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою групою з видобувних і металургійних підприємств. Підприємства групи розташовані, в основному, в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях.

Основними акціонерами холдингу є група "СКМ" (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують ним.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 249
Другие новости