Компании

все компании

Сервіс із планування подорожей визнач міста Європи з найдоступнішими цінами, визнач міста Європи з найбільш доступними цінами

27 листопада 2022 року, 20:15
Сервіс із планування подорожей Omio з'ясував, які міста Європи найдоступніші для туристів із погляду цін на необхідні їм послуги, екскурсії, їжу та напої.

Дослідження враховувало ціни на відвідування музеїв, екскурсії в супроводі гіда та на автобусах citysightseeing, відвідування ресторанів, пабів і нічних клубів, закладів швидкого харчування, вартість пива, 24-годинного квитка на транспорт, а також наявність у місті безкоштовних питних фонтанів.

Перші місця в рейтингу європейських міст, де всі ці витрати будуть найнижчими, посіли Гранада (Іспанія), Брюгге (Бельгія), Венеція (Італія). Також у першій десятці - Единбург (Шотландія), Інсбрук (Австрія), Кембридж (Велика Британія), Севілья і Малага (Іспанія), Флоренція (Італія). Найбільше високих місць посіли міста Іспанії.

Як показало дослідження, музеї сьогодні - одна з найдорожчих статей витрат мандрівників. Наприклад, вхід до музею Ван Гога в Амстердамі або до Пізанської вежі коштуватиме понад 20 євро, а до Сикстинської капели - майже 18. Тим не менш, є міста, які пропонують відвідати чимало, зокрема, затребуваних музеїв безплатно.

Очолив рейтинг таких міст Рим, де понад 553 пам'ятки з безкоштовним входом, зокрема знаменитий Римський Пантеон. Друге місце посів Лондон, де 95 безкоштовних музеїв, включно з музеєм Лондона, будівлею Парламенту, Британським музеєм, Національною галереєю та іншими, і 487 безкоштовних пам'яток.

Третє місце посів Париж, де безоплатних музеїв менше значно менше, але вони все ж є. Це, наприклад, музей сучасного мистецтва Парижа, Будинок Віктора Гюго, музей історії Парижа Карнавале та інші. Загалом таких установ у французькій столиці 27, і ще майже 400 пам'яток туристи можуть відвідати безкоштовно. Зокрема, знамените кладовище Пер-Лашез.

У дослідженні Omio також зазначається, що, хоча витрати на проживання в європейських столицях зазвичай високі, можна заощадити, обравши готель за межами історичних центрів або не фіксуючись на певних датах заїзду.

GoEuro Travel GmbH, що діє під ім'ям Omio, раніше відома як GoEuro, є німецьким вебсайтом онлайн-порівняння і бронювання подорожей, що базується в Берліні, Німеччина. Він був заснований у 2012 році як GoEuro Нареном Шаамом.




Просмотров: 290
Другие новости