Компании

все компании

Республіка Корея інвестуватиме у відновлення України - заступник голови Ради

27 листопада 2022 року, 19:38
Республіка Корея зацікавлена інвестувати в проекти з відновлення інфраструктури України, повідомив перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко.

"Ми говоримо з ними про відновлення інфраструктури. Вони зацікавлені в цьому... Південна Корея - це країна, яка може багато інвестувати в Україну і багато що зробити в плані нашого відновлення", - сказав Корнієнко в ефірі національного телемарафону.

Перший віце-спікер українського парламенту зазначив, що Південна Корея надає Україні гуманітарну допомогу, нагадавши про домовленість надати Україні 20 високопотужних генераторів.

Корнієнко також розповів, що члени делегації українського парламенту обговорили зі своїми колегами з Республіки Корея "як будувати безпечний світ після нашої перемоги".

Перший віце-спікер Верховної Ради висловив сподівання, що делегація парламенту Південної Кореї завітає з візитом до України.

"Сподіваємося, що на наше запрошення вони відгукнуться і приїдуть в Україну з офіційним візитом і самі побачать, як це все відбувається. Ну а далі - ми вже знаємо приклади, коли країни змінювали свою точку зору щодо постачання озброєння в Україну (Республіка Корея не постачає в Україну озброєння - ІФ У)", - зазначив Корнієнко.

Як повідомлялося, перший віце-спікер Верховної Ради очолює парламентську делегацію, яка перебуває 24-26 листопада з візитом у Південній Кореї.

теги: Корея



Просмотров: 350
Другие новости