Компании

все компании

City One Development та "УНІТА" передали 80 тонн гуманітарної допомоги Херсонській області

27 листопада 2022 року, 14:08
Столична девелоперська компанія City One Development разом із благодійним фондом Валерія Кодецького "УНІТА" доставили та передали понад 80 тонн гуманітарної допомоги прифронтовим деокупованим громадам Херсонської області.

Як повідомили у пресслужбі фонду, жителі визволених територій Херсона отримали 4500 продуктових наборів, а також засоби індивідуальної гігієни для дорослих і дітей.

Для потреб Херсонської області направлено 8 машин швидкої допомоги, одну з яких передано в Білозерську районну лікарню. Також медикам передали генератори та 1000 наборів ліків для первинної допомоги.

Гуманітарну допомогу доставлено в деокуповані населені пункти: Олександрівку, Білозерку, Дніпровське, Чорнобаївку, Станіслав, Широку Балку, Миролюбівку та інші.

Як повідомлялося, що з березня по червень включно БФ "УНІТА" спільно з компанією City One Development доставила понад 300 тонн гуманітарних вантажів для громад Києва, Бучі, Ірпеня, Березані, Білогородки, Боярки, Охтирки, Полтави та Бахмута. Адресну допомогу отримало понад 30 тис. сімей.

Благодійний фонд громадянської солідарності "УНІТА" заснований 2015 року українським підприємцем, власником і президентом групи компаній City One Development Валерієм Кодецьким. За чотири місяці повномасштабної військової агресії Росії проти України фонд і City One Development спрямували на благодійні цілі понад 40 млн грн.

Заснована 2010 року інвестиційно-девелоперська компанія City One Development реалізує комплекс послуг у сфері створення та розвитку об'єктів нерухомості. Серед проєктів компанії - "Новопечерські Липки", "Бульвар Фонтанів", "Святобор". Портфель нерухомості налічує понад 900 тис. кв. м, на етапі будівництва - 600 тис. кв. м.




Просмотров: 325
Другие новости