Компании

все компании

Долар США дешевшає до євро, стабільний з фунтом і піднімається до ієни

23 листопада 2022 року, 10:48

Долар США дешевшає до євро, стабільний у парі з британським фунтом і піднімається щодо японської ієни на торгах у середу вранці.

Розрахований ICE індекс, що показує динаміку долара щодо шести валют (євро, швейцарський франк, єна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона), втрачає 0,13%, ширший WSJ Dollar - 0,03%.

У центрі уваги трейдерів цього тижня - протокол засідання ФРС від 1-2 листопада, на якому американський ЦБ підвищив базову процентну ставку на 75 базисних пунктів (б.п.) і натякнув на можливість уповільнення темпів її підйому.

Протокол засідання буде опубліковано в середу о 21:00 кв. Як очікують експерти, 0протокол покаже, що керівники Федрезерву досягли консенсусу щодо необхідності уповільнення темпів підвищення ставки, пише Bloomberg. При цьому, однак, серед них немає одностайності в тому, який граничний рівень відсоткової ставки призведе до початку уповільнення економічної активності та зниження темпів інфляції.

Пара євро/долар за даними на 8:30 мск торгується на рівні $1,0329 порівняно з $1,0306 на закриття попередньої сесії.

Вартість долара в парі з ієною зросла під час торгів до 141,34 ієни проти 141,22 ієни у вівторок.

Курс фунта стабільний на рівні закриття попередньої сесії - $1,1887.

Тим часом китайський юань дешевшає до долара на 0,19% і за даними на 8:40 мск становить 7,1541 юаня за $1. Інвестори занепокоєні введенням нових локдаунів у великих містах Китаю через новий спалах захворюваності на коронавірус у країні, що можуть спровокувати уповільнення темпів економічного зростання.




Просмотров: 246
Другие новости