Компании

все компании

НЕК "Укренерго" має намір обмежитися плановими відключеннями електроенергії в п'ятницю

18 листопада 2022 року, 13:30
НЕК "Укренерго" в п'ятницю має намір обмежитися плановими відключеннями електроенергії, але з огляду на зростання споживання ресурсу через холоди, можливі й аварійні відключення.

"Сьогодні, 18 листопада, по всій Україні протягом доби використовуються графіки погодинних відключень. Можливе введення додатково аварійних відключень", - ідеться в повідомленні компанії у Facebook у п'ятницю вранці.

Там пояснили, що через різке похолодання щодня збільшується споживання електроенергії в регіонах України, де вже відновлено електропостачання після масованих ракетних ударів 15 листопада по енергетичній інфраструктурі.

"Це ускладнює і без того непросту ситуацію в енергосистемі. Енергетики змушені застосувати обмеження. Це необхідний захід для збереження стабільності енергосистеми після вже шостої прицільної ракетної атаки рашистів по енергооб'єктах", - зазначили в НЕК, підкресливши, що ремонтні бригади працюють цілодобово над відновленням пошкодженої інфраструктури, щоб повернути світло українцям.

Зі свого боку, оператори системи розподілу (обленерго) у своїх соцмережах радять стежити за оновленнями щодо ситуації з відключеннями та графіками на їхніх інформаційних майданчиках.




Просмотров: 244
Другие новости