Компании

все компании

Американська торговельна палата в Україні запрошує всіх бажаючих стати донорами крові

17 листопада 2022 року, 18:37
Американська торговельна палата в Україні запрошує всіх бажаючих стати донорами крові

Американська торговельна палата в Україні та компанія-член Палати Sayenko Kharenko запрошують всіх бажаючих приєднатися до Ініціативи Донорства крові до Дня Подяки.

Акредитація для журналістів є обовязковою pr@chamber.ua. З міркувань безпеки, місце проведення буде надіслано у листі-підтвердженні акредитації.

https://www.facebook.com/events/667577855006318/

Потреба в крові – нагальна. Нині, коли росія веде жорстоку війну, ми відчуваємо це ще сильніше. Донорство крові – це швидкий та безкорисливий дарунок, який дійсно ефективно та швидко допомагає врятувати життя інших людей. Давайте об’єднаємо зусилля в рамках Ініціативи Донорства крові до Дня Подяки, щоб допомогти українцям у боротьбі за відновлення здоров’я.

Дотримуйтеся усіх правил та рекомендацій, щоб підготуватися до здачі крові.

Не забудьте взяти із собою паспорт та ідентифікаційний код громадянина України. Громадяни інших країн також можуть бути донорами за умови наявності посвідки на проживання в Україні та документа, що посвідчує особу.

*ДонорUA – автоматизована система рекрутингу та управління донорами крові, що розроблена з метою популяризації донорського руху в Україні.







Просмотров: 335
Другие новости