Компании

все компании

Visa стала резидентом "Дія City"

10 листопада 2022 року, 13:58
Міжнародна платіжна система Visa стала резидентом спеціального правового та податкового режиму "Дія City".

"Резидентство "Дія City" дасть змогу компанії користуватися найкращими правовими та податковими умовами в Європі. Також поглибить співпрацю з українським IT-сектором і прискорить розвиток безготівкової економіки України", - написав віцепрем'єр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Телеграм-каналі.

Він зазначив, що в українському офісі компанії працює близько 140 працівників, які відповідають за розвиток платіжних технологій у 17 країнах.

"Київський офіс Visa є субрегіональним хабом, команда якого відповідає за підтримку та розвиток бізнесу в 17 країнах. Україна завжди була і є нашим пріоритетом. Як і орієнтиром для багатьох інших ринків, навіть з інших субрегіонів, з огляду на технологічність, інноваційність та стрімку динаміку розвитку банківського сектору, електронної комерції, ІТ-галузі, безготівкових платежів та цифрової інфраструктури в нашій країні", - прокоментував приєднання Visa до "Дія City" керівник відділу корпоративних комунікацій Visa Денис Казван на своїй сторінці у Facebook.

Він наголосив, що під час війни цифровізація та впровадження інновацій тільки прискорюються у плідній роботі з банками, бізнесом, фінтехом та урядом.




Просмотров: 396
Другие новости