Компании

все компании

Курс долара демонструє помірне зростання до основних валют

7 листопада 2022 року, 10:28
Курс долара демонструє помірне зростання до основних світових валют вранці в понеділок.

Розрахований ICE індекс, що показує динаміку долара США щодо шести валют (євро, швейцарський франк, єна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона), зростає приблизно на 0,1%. Більш широкий WSJ Dollar Index піднімається на 0,2%.

Пара євро/долар до 7:45 кв торгується на рівні $0,9950 проти $0,9960 на закриття сесії минулої п'ятниці, євро втрачає близько 0,1%.

Курс долара до ієни зріс на 0,3% і становить 147,08 ієни порівняно з 146,62 ієни на кінець минулого тижня.

Фунт торгується на позначці $1,1333 порівняно з $1,1377 на закриття попередньої сесії.

Валютні трейдери продовжують намагатися спрогнозувати майбутню траєкторію процентних ставок Федеральної резервної системи. Наразі ринок загалом очікує, що в грудні Федрезерв піде на уповільнення темпів підйому ставки та підвищить її на 50 базисних пунктів після підвищень на 75 б.п. на чотирьох попередніх засіданнях, пише Trading Economics.

Крім того, учасники ринку чекають даних про жовтневу інфляцію в США, які можуть вплинути на рішення ФРС. Звіт буде опубліковано в четвер, і опитані Trading Economics аналітики в середньому очікують, що він вкаже на уповільнення інфляції в жовтні до 8% з вересневих 8,2%.

Тим часом курс юаня на материку опускається на 0,4%, до 7,2119 за $1, а офшорний юань, торги яким проходять у Гонконзі, впав на 0,54%, до 7,2154 за $1.

Минулої п'ятниці The Wall Street Journal написала з посиланням на кілька джерел, що Цзен Гуан, колишній провідний епідеміолог Центру з контролю і профілактики захворювань КНР, сказав під час конференції, що 2023 року очікується суттєва зміна в підході влади країни до пандемії коронавірусу.

Однак на вихідних Пекін підтвердив свій намір "неухильно" дотримуватися політики "нульової терпимості" до COVID-19.

"Попередні практики засвідчили, що наші плани щодо профілактики та контролю, а також серія стратегічних заходів були абсолютно правильними", - цитує агентство Bloomberg чиновника CDCP Ху Сяна.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

По материалам: The Wall Street Journal





Просмотров: 266
Другие новости