Компании

все компании

Ф'ючерси на індекси США зростають на корпоративній звітності

1 листопада 2022 року, 16:16
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси піднімаються у вівторок, інвестори чекають на підсумки листопадового засідання Федеральної резервної системи (ФРС) США та оцінюють корпоративну звітність.

Засідання Федрезерва завершиться увечері у середу. Як очікується, за його підсумками ключову процентну ставку буде знову підвищено на 75 базисних пунктів, до 3,75-4% річних. Основну увагу учасників ринку буде сфокусовано на заявах голови ФРС Джерома Пауелла щодо подальших темпів посилення політики, пише The Wall Street Journal.

З березня американський ЦБ вже збільшив ставку на 3 відсоткові пункти, рекордними темпами з початку 1980-х років, для уповільнення інфляції. У вівторок о 17:00 кв. Інститут управління поставками (ISM) оприлюднить жовтневе значення індексу ділової активності у виробничому секторі США (ISM Manufacturing). Опитані Trading Economics аналітики прогнозують, що індикатор знизився до 50 пунктів із вересневих 50,9 пунктів. Вартість паперу Pfizer Inc. (SPB: PFE) зростає на 3,5%.

Фармацевтичний гігант у третьому кварталі збільшив чистий прибуток на 5,7%, при цьому скоригований показник і виручка виявилися кращими за очікування. Інша фармкомпанія, Eli Lilly and Co. (SPB: LLY), погіршила річний прогноз, через що її акції дешевшають на 3,3%, незважаючи на сильні квартальні показники. Акції виробника медичного обладнання Abiomed (SPB: ABMD) злетіли під час попередніх торгів на 51% на новини, що Johnson & Johnson (SPB: JNJ) (J&J) купує компанію за $16,6 млрд.

Ринкова вартість Uber Technologies (SPB: UBER) підскочила на 12%. Компанія, що надає послуги з замовлення таксі та доставки їжі, отримала збиток у третьому кварталі 2022 року, проте її виручка збільшилася сильніше за очікування, прогноз на поточний квартал також виявився кращим за оцінки аналітиків.

Котирування акцій Herbalife Nutrition Ltd. знижуються на 1%. Виробник біодобавок відкликав річний прогноз, прозвітувавши про скорочення чистого прибутку та виручки в третьому кварталі 2022 року, а також повідомив про звільнення головного виконавчого директора.

Папір Goodyear Tire & Rubber Co. (SPB:GT) дешевшають на 8%. Виробник автомобільних шин скоротив чистий прибуток утричі в минулому кварталі, при цьому скоригований показник та виручка не виправдали прогнози аналітиків. Значення грудневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:26 кв. збільшилося на 0,7% і склало 33005 пунктів.

Котирування грудневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 підвищилося на 1,06%, до 3924,25 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на грудень підскочив на 1,35% і становив 11602,25 пункту.

По материалам: The Wall Street Journal





Просмотров: 234
Другие новости