Компании

все компании

Україна отримала від Словенії 28 танків M-55 S

31 жовтня 2022 року, 22:07
Словенія передала Україні 28 танків M-55S замість чого, за договором з Німеччиною, отримає 35 важких вантажних машин і п'ять автоцистерн для води німецького виробництва. "Словенія виконала свою частину угоди з Німеччиною.

В Україну надійшла друга велика пожертва зброї в Україну. Таким чином, за рівнем ВВП Словенія входить до країн, які зробили найбільший внесок у захист України", – повідомило видання 24UR. У ЗМІ зазначили, що партію військової техніки під чорним брезентом – 28 танків М-55С перевозили залізницею.

"(Танки – ІФ У) тепер посилять українську оборону у війні. В обмін на пожертвування Словенія отримає 40 транспортних засобів від Німеччини", – написало видання з посиланням на Міністерство оборони країни.

Як повідомлялося, Словенія відправляє в Україну 28 танків М-55 С в обмін на 40 транспортних одиниць із Німеччини – 35 важких вантажівок 8х8 та 5 важких цистерн для води 8х8 для створення середньої батальйонної групи. танки M-55 S, що знаходяться на зберіганні армії Словенії, це модернізація танка Т-55, розробленого в кінці Другої світової війни і служив основним бойовим танком Радянського Союзу. Югославія переобладнала ці танки та охрестила їх М-55.




Просмотров: 330
Другие новости