Компании

все компании

ВВП Німеччини зненацька зріс на 0,3%

28 жовтня 2022 року, 14:37
Обсяг економіки Німеччини у третьому кварталі збільшився на 0,3% порівняно з попередніми трьома місяцями, свідчать попередні дані Федерального статистичного агентства ФРН (Destatis).

У річному вираженні зростання ВВП з поправкою на кількість робочих днів становило 1,2%. Аналітики в середньому очікували на зниження першого показника на 0,2% і підвищення другого на 0,8%, повідомляє Trading Economics.

Обсяг економіки країни в липні-вересні на 0,2% перевищував показник четвертого кварталу 2019 року, останнього кварталу до пандемії коронавірусу, зазначається в повідомленні. Остаточні дані щодо зміни ВВП у третьому кварталі будуть опубліковані Destatis 25 листопада.

 При цьому в повідомленні статистичного відомства зазначається, що через кризу COVID-19, що триває, і триває розв'язана РФ повномасштабна війна проти України "дані схильні до більшої невизначеності, ніж зазвичай". Це свідчить про можливість сильнішого перегляду показників проти спочатку оголошеними. У другому кварталі ВВП ФРН підвищився на 0,1% у поквартальному вираженні та на 1,7% за рік.




Просмотров: 351
Другие новости