Компании

все компании

Нацбанк виключив ще 3 кредитні спілки з реєстру

28 жовтня 2022 року, 10:57
Національний банк України (НБУ) виключив із Державного реєстру фінансових установ кредитну спілку (КС) "Едельвейс" у зв'язку з анулюванням 30 вересня 2022 року ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг, повідомляється на сайті регулятора.

Крім того НБУ відкликав ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг у Кредитної спілки авіаційних працівників Міністерства оборони України та Кредитної спілки профспілок УМВС України в Рівненській області та виключив обидві організації з реєстру фінансових установ на підставі поданих ними заяв, керуючись особливим порядком під час дії становища.

Кредитна спілка авіаційних робітників Міністерства оборони України мала дві ліцензії на надання коштів у борг, у тому числі і на умовах фінансового кредиту, а також на залучення фінансових активів із зобов'язанням їх повернення.

Кредитна спілка профспілок УМВС України в Рівненській області мала одну ліцензію на надання коштів у борг, у тому числі і на умовах фінансового кредиту. Відповідні рішення комітет із нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг НБУ ухвалив 26 жовтня 2022 року.




Просмотров: 248
Другие новости