Компании

все компании

"Метінвест" відправила на передову 110 технологічних тепловізійних прицілів

24 жовтня 2022 року, 10:56
Гірничо-металургійна група "Метінвест" у рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт" Ріната Ахметова продовжує підтримувати захисників України та відправила на передову для ГУР МО 110 технологічних тепловізійних прицілів загальною вартістю 11 млн грн.

За інформацією компанії, щоб підтримувати боєздатність захисників, "Метінвест" передає на фронт бронежилети, тактичне спорядження, автомобілі та обладнання.

Представники Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України отримали від "Метінвесту" 110 тепловізійних прицілів - надсучасні прилади, які обладнані чутливими інноваційними матрицями. При цьому уточнюється, що їх закуповували у різних країнах світу та доставляли в Україну близько трьох місяців.

Прес-служба нагадує, що "Метінвест" у середині вересня передав 300 дронів для ГУР та сухопутних військ. З початку війни "Метінвест" надала допомогу Україні та українцям більш ніж на 2 млрд грн.

Зокрема, 1,3 млрд грн із цієї суми – підтримка армії та військових. "Метінвест" є вертикально інтегрованою групою з видобувних та металургійних підприємств. Підприємства групи знаходяться переважно в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях. Основними акціонерами холдингу є група "СКМ" (71,24%) та "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно управляють ним. ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест". 




Просмотров: 199
Другие новости