Компании

все компании

Залозецький спиртзавод продано на аукціоні за 120 млн. грн

21 жовтня 2022 року, 15:49
ТОВ "Грошик" (Київ) 21 жовтня виграло право на приватизацію єдиного майнового комплексу (ЄВК), що входить до складу ДП "Укрспирт" Залозецького спиртового заводу (с.Кабарівці та с. Залізці Тернопільської обл.) за 120 млн 500 грн , що у 3,9 раза перевищує його стартову вартість у 30,82 млн грн.

Відповідні підсумки торгів між вісьмома учасниками оприлюднено на сайті онлайн-майданчику "Прозорро.Продажі" у п'ятницю. Крім "Грошика", ТОВ "ТД "Гринер" (Харків) запропонувало за актив 120 млн 18 грн (на 482 грн менше за підсумкову ціну лоту), а ТОВ "Вінд Денс" (Новомосковськ Дніпропетровської обл.) та ТОВ "Агро Фонд" ( (звиняче Волинській обл.) зробили ставки по 115 млн грн.

Згідно з Єдиним держреєстром юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевим бенефіціаром компанії-переможця "Грошик" зі статутним капіталом 4 млн грн є Володимир Матяш. За даними держреєстру, ТОВ займається роздрібною торгівлею у неспеціалізованих магазинах продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Нерухоме майно підприємства, що підлягає приватизації, розташоване на чотирьох земділянках у Кабарівцях та с. Залізцях (Тернопільська обл.). Актив виставлено на продаж Фондом державного майна 7 вересня. До складу підприємства входить головний, адміністративний та виробничі корпуси, бардонасосна станція, силосне господарство, хлів, майстерня, спиртобаза, автозаправка, корівник, теплиця, трансформаторне приміщення, спиртосховище, ангари, насосні станції та інші об'єкти, а також технологічне обладнання та необхідні комунікації .




Просмотров: 639
Другие новости