Компании

все компании

НЕК "Укренерго" змушений запровадити в центральних областях країни обмеження споживання електроенергії

21 жовтня 2022 року, 08:22
НЕК "Укренерго" фіксує споживання електроенергії, що швидко зростає, в центральних областях країни, тому диспетчерський центр змушений запровадити в цьому регіоні тимчасове контрольоване обмеження споживання.

"Просимо мешканців Києва та Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської областей терміново знизити споживання електроенергії! Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання", - йдеться у повідомленні. В "Укренерго" нагадали, що час відключення конкретних вулиць визначає оператор розподільчих мереж (обленерго).

Прес-служба "ДТЕК Київські електромережі" підтвердила, що "Укренерго" запровадило стабілізаційні відключення електроенергії у Києві з 12:58 20 жовтня.

"Відключення відбуватимуться для кожного клієнта не більше чотирьох годин. Однак воно може повторитися для деяких споживачів протягом доби за вісім годин, якщо "Укренерго" не скасує застосування стабілізаційних відключень", - уточнили в компанії. Список вулиць, до яких може належати таке відключення, розміщено на сайті та соцмережах "ДТЕК Київські електромережі" (https://yasno.com.ua/schedule-turn-off-electricity).

"Для того, щоб підтримати енергосистему, закликаємо всіх жителів Києва споживати електроенергію помірно: включати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгівлі у "ДТЕК КЕС".




Просмотров: 238
Другие новости