Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США опускаються в середу

19 жовтня 2022 року, 20:41
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси опускаються в середу після публікації найгірших, ніж очікувалося, даних про новобудови в США.

Кількість будинків, будівництво яких було розпочато у Сполучених Штатах у вересні, скоротилося на 8,1% щодо попереднього місяця і становило 1,439 млн у перерахунку на річні темпи, йдеться у повідомленні міністерства торгівлі країни. Згідно з переглянутими даними, у серпні кількість новобудов становила 1,566 млн, а не 1,575 млн, як було оголошено раніше.

Експерти прогнозували зниження показника на 6,4% із оголошеного раніше серпневого рівня - до 1,475 млн, згідно з даними Trading Economics.

Додатковим негативним фактором для акцій стало зростання прибутковості державних облігацій США – прибутковість 10-річних паперів у ході торгів збільшилася на 10 базисних пунктів та досягла 4,111%. Також інвестори оцінюють квартальні звітності великих компаній, які переважно виявляються кращими за очікування ринку.

Котирування паперів Netflix Inc. підскочили на попередніх торгах на 11% на новини, що найбільший у світі сервіс потокового відео за підпискою збільшив кількість передплатників у третьому кварталі на 2,41 млн, тоді як аналітики, опитані FactSet, очікували зростання показника лише на 1,1 млн. У попередні два квартали кількість передплатників знизилася в сукупності на 1,2 млн. Також Netflix звітував про зростання чистого прибутку і виручки в липні-вересні, причому обидва показники виявилися кращими за прогнози.

Акції Adobe Inc., найбільшого у світі розробника програмного забезпечення для обробки зображень, додали майже 2% після того, як компанія підтвердила прогноз на четвертий фінансовий квартал.

Ціна паперів United Airlines Holdings піднімається на 5,2%. Минулого кварталу авіаперевізник отримав скоригований прибуток і виручку вище за очікування ринку. Ринкова вартість Baker Hughes Co. збільшується на 3,2%.

Американська нафтосервісна корпорація у третьому кварталі отримала чистий збиток, але скоригований прибуток компанії перевищив прогнози ринку. Капіталізація Procter & Gamble Co. зріс на 1,6%. Найбільший у світі виробник споживчих товарів збільшив виторг у першому фінансовому кварталі на 1%, проте чистий прибуток компанії зменшився на 4%.

Прибуток без урахування разових факторів тим часом випередив консенсус-прогноз. Значення грудневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:39 кск знизилося на 0,58% і становило 30398 пунктів.

Котирування грудневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 знизилося на 0,72%, до 3706 пунктів. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на грудень втратив 0,68% і становив 11123 пункти.




Просмотров: 286
Другие новости