Компании

все компании

Ф'ючерси на фондові індекси США активно підвищуються у понеділок

17 жовтня 2022 року, 17:32
Ф'ючерси на американські фондові індекси активно підвищуються у понеділок, сигналізуючи про те, що ринок акцій США може розпочати тиждень на позитивній ноті, відіграваючи падіння у п'ятницю.

Інвестори аналізують нові звітності найбільших банків з Уолл-стріт. Bank of America Corp. у третьому кварталі збільшив виручку на 7,5%, що виявилося кращим за очікування аналітиків. Котирування акцій BofA зростають на 2,8%. Bank of New York Mellon (SPB: BK), найбільший у світі банк-кастодіан, різко скоротив чистий прибуток у липні-вересні, при цьому скоригований показник у розрахунку на акцію перевершив очікування експертів.

Папери BNY Mellon дорожчають на 4,7%. У п'ятницю свої фінпоказники за третій квартал опублікували також JPMorgan Chase & Co. (SPB: JPM), Citigroup Inc. (SPB: C) Wells Fargo & Co. (SPB: WFC) та Morgan Stanley (SPB: MS). JPMorgan і Citigroup отримали виручку і скоригований прибуток вище за прогнози ринку, тоді як Wells Fargo збільшив виручку на 4%, а Morgan Stanley зменшив її на 12%.

Ринкова капіталізація нафтовидобувної Continental Resources (SPB: CLR) підскочила на 8,2% на попередніх торгах. Засновник компанії Харольд Хамм оголосив про викуп всіх акцій Continental Resources, що знаходяться в обігу, через належну йому фірму Omega Acquisition Inc. Акції Archaea Energy Inc., одного з найбільших у США виробників відновлюваного природного газу, підскочили у 1,5 рази після повідомлення про те, що її купує британська BP Plc (SPB: BP).

Вартість виробника діагностичного медичного обладнання PerkinElmer Inc. (SPB: PKI) не змінюється під час попередніх торгів. Компанія повідомила, що очікує отримати скоригований прибуток за третій квартал вище за прогноз, виручку - поблизу верхнього прогнозного діапазону. Тим часом індекс виробничої активності Empire Manufacturing, який розраховується ФРБ Нью-Йорка, у жовтні впав до мінус 9,1 пункту з мінус 1,5 пункту місяцем раніше, вказуючи на подальше зниження ділової активності в штаті Нью-Йорк. Показник виявився негативним за підсумками третього місяця поспіль.

Аналітики чекали на нього на рівні мінус 4 пунктів, пише Trading Economics. Котирування грудневих ф'ючерсів на індекс Standard & Poor's 500 до 15:50 кв. Ціна контрактів на грудень на індекс Nasdaq 100 на той час підвищилася на 1,73% - до 10929,5 пунктів.




Просмотров: 436
Другие новости