Компании

все компании

"Черкасиобленерго" відремонтувало 100 км ЛЕП та майже 500 підстанцій

14 жовтня 2022 року, 11:21
ПАТ "Черкасиобленерго" під час підготовки до осінньо-зимового періоду (ОЗП) провело капітальний ремонт 98 км повітряних ліній електропередач, 466 підстанцій, повністю перевірило лінії 6-10 кВ, повідомили у компанії.

"Крім цього, суспільство провело роботи з технічного обслуговування повітряних ліній 0,4-10 кВ завдовжки 14 284 км та 5254 трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ, а також замінило 37 пошкоджених обстрілами силових трансформаторів", – зазначено у повідомленні компанії у четвер . Там зазначили, що особлива увага під час комплексу заходів була приділена лініям електропередач до інфраструктурних об'єктів водо- та теплопостачання, а також до медичних установ регіону.

Водночас компанія наголосила, що запаси палива, обладнання, матеріалів, які вона продовжує накопичувати, нині порівняно з минулим роком більше на 20%. За словами голови правління "Черкасиобленерго" Олега Самчука, наведеними у релізі, підготовка до нинішнього ОЗП, який обіцяє бути дуже складним, має бути пріоритетом для всіх операторів системи розподілу.

"Хочу закликати всіх операторів системи розподілу запровадити перевірку резервних схем розподілу електроенергії, а також максимально збільшити запас матеріалів. Саме над формуванням таких запасів ми активно працюємо", – наголосив Самчук.




Просмотров: 299
Другие новости