Компании

все компании

Фонд “Реконструкції та розвитку України” передасть військовим мобільний шпиталь

11 жовтня 2022 року, 15:56
Фонд  “Реконструкції та розвитку України” передасть військовим мобільний шпиталь

17 жовтня 2022 о 10:00 на україно-польському кордоні (пункт пропуску Медика-Шегині) відбудеться передача мобільного шпиталю для потреб військових. Благодійний фонд “Реконструкції та розвитку України”, в особі президента фонду Артема Гончаренка, передасть шпиталь Державній організації “Військово-медичний клінічний центр Західного регіону”. Незважаючи на те, що за мобільний шпиталь турецької розробки було здійснено лише передплату, провідний німецький дистрибʼютор медичної та військово-медичної техніки погодився передати шпиталь під особисті зобов’язання президента Фонду.

Офіційна частина пройде у місті Львів у центрі — початок 14 годині. 

14:00 – 14:45 — вступні слова учасників та гостей

14:45 – 15:00 — передача шпиталю військовим

15:00 – 16:00 — огляд функціоналу шпиталю та вручення нагород

Мобільний шпиталь – це повноцінна лікарня на колесах, оснащена сучасним медичним обладнанням. Всередині такого шпиталю є оглядові та маніпуляційні з кушетками, хірургічне відділення, рентген обладнання, лабораторія. Медичний центр на колесах використовують для розгортання та надання невідкладної хірургічної допомоги, безпосередньо поблизу місць активних бойових дій. 

Після проведення навчання з використання мобільного шпиталю, за попередньою домовленістю, шпиталь разом з персоналом буде направлений у прифронтову зону.

Передача відбувається за підтримки ректора КНУБА Петра Кулікова, фонду Mission To Ukraine (M2U), Національного інституту регіонального розвитку, Асоціації освіти та науки України, International Technology Transfer Association (ITTA).

Джерело: 

https://rdua.eu/peredacha-mobilnogo-shpitalyu-vijskovim/

Акредитація ЗМІ та організація інтерв’ю:

+38067 66 83 727

hosting.pat@gmail.com 

Артем Гончаренко





Просмотров: 362
Другие новости