Компании

все компании

Бізнесмен Павло Штутман склав повноваження голови НС компанії "Ельворті Груп"

29 вересня 2022 року, 14:59
Бізнесмен Павло Штутман, голова наглядової ради та власник 88% акцій АТ "Ельворті Груп" (Кропивницький) – керуючої компанії бізнесу з виробництва сільгосптехніки – склав повноваження голови СР компанії.

Згідно з інформацією в системі розкриття інформації НКЦПФР, він залишиться членом наглядової ради до 15 квітня 2023 року. Штутман очолював спостережну раду керуючої компанії з моменту її реєстрації в 2008 році.

Причину складання повноважень у повідомленні не вказано. За рішенням НС "Ельворті Груп" його очолить директор ТОВ "КУА Партнер-Інвест" Михайло Попов (5,333% акцій АТ). Основним активом "Ельворті Груп" є український виробник сільгосптехніки АТ "Ельворті" (раніше - "Червона Зірка").

"Ельворті Груп", зареєстрована в лютому 2008 року, створена в результаті реструктуризації АТЗТ "Гідрокомплект" (Кропивницький) бізнесмена Штутмана та поділу двох напрямків бізнесу, що входять до нього, в самостійні групи - "Гідросила Груп" (випуск гідравлічних систем для мобільних машин) і " Ельворті Груп" – виробництво сільгосптехніки.




Просмотров: 530
Другие новости