Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США активно підвищуються

27 вересня 2022 року, 16:46
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси активно підвищуються у вівторок після обвалу індексів за кілька сесій.

"Ми спостерігаємо деяке відновлення апетиту до ризику у вівторок після слабкого початку тижня", - написали стратеги Citigroup. Напередодні індекс Dow Jones Industrial Average завершив торги в зоні "ведмежого" тренду (тобто впав на 20% і більше з останнього піку) вперше з початку пандемії коронавірусу, а Standard & Poor's 500 оновив мінімум із грудня 2020 року на побоювання наслідків для світової з боку високої інфляції та зростання процентних ставок.

"Підвищена волатильність на валютних ринках посилила і так непросту ситуацію в більшості класів активів", - зазначив Річард Хантер з Interactive Investors. При цьому керівництво Федрезерва, як і раніше, виступає з "яструбиними" заявами, не дозволяючи ринкам сподіватися на уповільнення темпів підвищення ставки. Зокрема, голова Федерального резервного банку Клівленда Лоретта Местер заявила, що "нам потрібно, щоб ставку було піднято вище і залишалося високою довше, ніж ми думали раніше". "Ми не можемо уникнути болю.

Це дуже болюча ситуація", - додала Местер, яка цього року входить до числа голосуючих членів Федерального комітету з операцій на відкритому ринку (FOMC). Котирування акцій Hertz Global Holdings піднімаються на 3% на попередніх торгах у США у вівторок, що сервіс прокату автомобілів підписав меморандум з британською енергетичною компанією BP про розвиток мережі станцій зарядки для електромобілів у Північній Америці.

Ціна паперів виробника чіпів пам'яті Micron Technology зростає на 1,9%, незважаючи на те, що аналітики кількох інвесткомпаній погіршили прогнозні котирування для акцій компанії.

Капіталізація розробника програмного забезпечення Splunk Inc. збільшилась на 2%. Напередодні ввечері компанія повідомила про плани фінансового директора Джейсона Чайльда піти у відставку на початку листопада.

Значення грудневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:34 кв. зросло на 1,11% і склало 29669 пунктів. Котирування грудневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 підвищилося на 1,39%, до 3721 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на грудень додав 1,63% і досяг 11 501 пункту.




Просмотров: 351
Другие новости