Компании

все компании

Японія додала до списку санкцій 21 компанію із РФ

26 вересня 2022 року, 12:27
Японія додала до списку санкцій 21 російську компанію, а також заборонила експорт до Росії товарів, "пов'язаних з хімічною зброєю", повідомляє МЗС Японії.

"У світлі нинішньої міжнародної обстановки навколо України і для того, щоб Японія зробила свій внесок у міжнародні зусилля щодо досягнення міжнародного світу, (...) та з урахуванням заходів, які вирішили вжити великих країн, кабінет міністрів затвердив "Заборону на експорт". ..) у зазначені організації Російської Федерації", - йдеться у повідомленні, опублікованому на сайті МЗС.

Згідно із заявою міністерства, Токіо вирішило запровадити заборону на експорт щодо 21 російської організації. Крім того, Японія вводить ембарго на експорт "товарів та матеріалів, пов'язаних із хімічною зброєю в РФ".

Серед організацій, що потрапили в списки санкцій - 46-й Центральний науково-дослідний інститут Міноборони РФ, ВАТ Моселектронпроект, НВО "Еталон", АТ "ВО "Машприборінторг", АТ "Енергія".

Також під заборону потрапили Інститут теоретичної та експериментальної фізики імені А. І. Аліханова Національного дослідницького центру "Курчатівський інститут", ТОВ "Автоматизована система торгів державного оборонного замовлення", ПАТ "Арзамаське науково-виробниче підприємство "Темп-Авіа" та інші.




Просмотров: 207
Другие новости