Компании

все компании

Відбулася щорічна конференція Food&NonFoodMaster-2022

25 вересня 2022 року, 10:46

9 вересня в Києві відбулась перша після початку війни, щорічна, 13-та за рахунком, Всеукраїнська конференція «Food&NonFoodMaster-2022: «Restart у співпраці ритейлерів і постачальників у воєнний і післявоєнний час».

Це єдиний в Україні спеціалізований захід для фахівців у галузі ритейла та суміжних галузей. На зустрічі зібралися понад 350 власників і топ-менеджерів роздрібних мереж України (власників, генеральних, комерційних директорів, директорів з продажу, закупівель, керівників СТМ). Були присутні також провідні виробники та імпортери FMCG товарів (від міжнародних компаній-лідерів до невеликих регіональних виробників продуктів харчування).

На конференції були присутні представники від таких роздрібних мереж України: Фокстрот, VARUS, ЛотОК, Цитрус, ДТ Магнус Трейд, (сети ISEI и BEYOND), Novus, Львівхолод, Чудо-Маркет, ТОВ "Фудком", РОСТ, Watsons, Ашан, ТОВ "Економ Плюс", ТОВ "ЛЕГІОН 2015", Тайстра, ТОВ "КОРАНТО", ТОВ "Недлес", АТБ-Маркет, Аврора, Аргон, ПАНИ, Супермаркет Харьків, БРСМ-Нафта

Від постачальників: ТОВ "Дарпак", ТД ГАЛКА, Козуб, ТОВ "КФ "ДЕСНА", ТОВ Штраус Укрїна, ТОВ «ТД ГУРМАНДІЗ», CarlsbergUkraine, ГК "Снек Продакшен", Люстдорф, ТОВ Комо Україна, ТзОВ «ГЕРЧАК», ТОВ "ВІТАЛ ФУДЗ", АВК Конфекшінері, ТОВ «Торговий дім «Кременчукм’ясо», ТОВ Альбатрос, GFSGROUP, ТОВ КВФ "РОМА" , Nestlé , ТОВ "Наша Сила", ТОВ "Маркопродукт". ТОВ "АЛАН", РОШЕН, Бритіш Американ Тобакко Україна та ін

Учасники конференції обговорили роботу галузі у воєнний час, а також провели перемовини з чинними та майбутніми партнерами.

Організатором конференції виступила В2В медіа-група TradeMasterGroup.


Конференція була розбита на три тематичні частини. Відкрила захід Аналітична сесія Food&NonFoodMaster-2022.

Головну частину секції FoodMaster-2022 «Restart у співпраці ритейлерів і постачальників».

Окрема частина конференції була присвячена Nonfood сегменту. Її відкрила модераторка Леся Іванченко, заступниця Генерального директора з торгівлі та маркетингу ТОВ «Супермаш».

Учасники конференції продовжили роботу за столами перемовин «Мережа-постачальник». Це унікальний формат бізнес-зустрічей, під час яких провідні й нові постачальники українського ринку знайомляться й укладають домовленості про майбутні поставки. Цього разу «Столи перемовин» зібрали представників 30 торгових мереж і понад 200 постачальників.

Відео, як проходила конференція https://33tv.com.ua/persha-biznes-konferentsiia-voiennoho-chasu-foodnonfoodmaster-2022/

Розвиток бізнесу, це важлива складова розвитку нашої держави, тому чекаємо Вас на наступній конференції PrivateLabel-2022 & DistributionMaster-202228 жовтня.





Просмотров: 274
Другие новости