Компании

все компании

СК "Бусин" відновила дію договору перестрахування авіаційної відповідальності з лімітом $550 млн

25 вересня 2022 року, 11:04
Страхова компанія "Бусин" (Київ) відновила дію найбільшого за обсягом на українському страховому ринку облігаторного договору перестрахування авіаційної відповідальності з лімітом $550 млн та договору облігаторного перестрахування авіаційного КАСКО з ємністю $6 млн, повідомляється на сайті страховика.

Також зазначається, що до договорів перестрахування залучено відомих синдикатів Lloyds та провідних світових компаній з високим рейтингом фінансової надійності. Облігаторна програма у повному обсязі поширюється на ретроцесійні ризики, що гарантує оперативність розгляду пропозицій та надійне покриття ризиків від партнерів із перестрахування.

СК "Бусин" зареєстрована у лютому 1993 року. Спеціалізується на ризикових видах страхування. Є учасником низки професійних та галузевих об'єднань: Ліги страхових організацій України, Національного клубу страхових виплат, Міжнародного об'єднання авіаційних страховиків (UA), Ядерного страхового пулу, Американської палати в Україні, Британського бізнес-клубу.




Просмотров: 239
Другие новости