Компании

все компании

Alibaba інвестує $1 млрд у розвиток бізнесу клієнтів

24 вересня 2022 року, 09:20
Підрозділ хмарних технологій китайської IT компанії Alibaba Group Holding інвестує $1 млрд у розвиток хмарного бізнесу своїх клієнтів. Інвестиції Alibaba Cloud розраховані на три роки.

Кошти будуть спрямовані як на фінансові (фінансування проектів), так і на нефінансові (маркетинг та виведення продукції на ринок) ініціативи, йдеться у повідомленні Alibaba. Головною метою цих вкладень стане спонукати клієнтів компанії оновлювати хмарну інфраструктуру та покращувати користувальницький досвід.

Alibaba надає особливого значення хмарним технологіям, оскільки, як і багато аналітиків, вважає, що ця сфера є критичною для забезпечення зростання в майбутньому. "Наша оновлена ​​стратегія ставить на чільне місце зростання партнерів.

Продовжуючи підтримувати розширення бізнесу партнерів, ми можемо створити інклюзивну екосистему, яка приносить користь споживачам", - заявила президент Alibaba Cloud Селіна Юань. Котирування акцій Alibaba знизилися на 3% на торгах у Гонконгу у п'ятницю. З початку року ринкова капіталізація компанії впала на 28,2%, а індекс Hang Seng втратив за цей період 23,4%.




Просмотров: 334
Другие новости