Компании

все компании

"Сентравіс Продакшн Юкрейн" продовжує працювати двома лініями з випуску нержавіючих труб

23 вересня 2022 року, 22:48
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., незважаючи на складну ситуацію у зв'язку з обстрілами Нікополя, продовжує працювати двома лініями з випуску нержавіючих труб.

"Ми робимо все можливе, щоб відновити нічні зміни. Все ключове обладнання працює. Виробництво забезпечене заготовками та всім необхідним матеріалом", - повідомив директор з продажу (chief sales officer, CSO) Артем Атанасов у листі клієнтам у п'ятницю.

За його словами, команда логістики активно працює і постійно шукає найкращі та безпечні способи доставки готової продукції. Офіси продажів по всьому світу в Ессені, Мілані, Кракові, Лугано, Х'юстоні та Дубаї відкриті, фінансові та адміністративні відділи підтримки клієнтів готові до дзвінків та запитів.

Генеральний директор "Сентравісу" Юрій Атанасов та директор з виробництва Андрій Красюк залишаються в Україні та продовжуйте працювати у Нікополі. Також повідомляється, що наступного тижня "Сентравіс" візьме участь у Всесвітній виставці нержавіючої сталі, що проводиться у Маастріхті, Нідерланди (виставка Stainless Steel World 2022).

"Сентравіс" - один із найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб, заснований у 2000 році. Його виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.). Входить до топ-10 світових гравців, постачає труби більш ніж у 70 країн світу з різних регіонів, зокрема компаніям Thyssenkrupp, Buhlmann, BMW, Alstom, Linde, Samsung, Volkswagen. На підприємстві до російської агресії працювало понад 1400 осіб. Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних та торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени родини Атанасових. У власності Centravis Ltd. знаходиться 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 312
Другие новости