Компании

все компании

На українському ринку з’явилася нова компанія із продажу автобусних квитків PaxUkraina

22 вересня 2022 року, 13:58

PaxUkraina - новий український стартап, який створили у квітні 2022 року під час повномасштабного вторгнення росії на українську землю. Компанія займається онлайн продажем автобусних квитків по Україні та Європі. Повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

“Ми створили сайт із продажу квитків, тому що українцям потрібно було їздити як всередині країни так і до європейських країн. Їздити комфортно на великих автобусах, з легальними та перевіреними перевізниками. Також важливо, щоб в українців була можливість користуватися українським агентом з продажу автобусних квитків, а не компаніями, які наразі є найбільшими агентами на ринку, звісно, але мають російське чи білоруське коріння та досі залишаються працювати в країнах-агресорах. Ми створили нашу альтернативу - українську на 100%” - кажуть в компанії.  

"Чому PaxUkraina? Ця назва має два значення. Перше і головне - це латинське Pax Ukraina, що означає "Український мир" за аналогією з Pax Romana (з лат. - "Римський мир") - довгий і відносно мирний період процвітання в історії Римської імперії. Нам дуже хочеться, щоб такий період настав і в Україні, і ми хотіли, щоб це наше бажання було відображено в назві нового проекту - українського незалежного онлайн-агента з продажу автобусних квитків. Друге значення - Pax на слензі з англійської означає "пасажир". Так що нехай Pax Ukraina настане якнайшвидше!" – зазначають у компанії.





Просмотров: 286
Другие новости