Компании

все компании

Amtrak скасовує всі потяги далекого прямування в США

15 вересня 2022 року, 22:51
Американська залізнична пасажирська компанія Amtrak скасує всі поїзди далекого прямування, починаючи з четверга, через можливий страйк залізничників наприкінці цього тижня, повідомляє The Hill.

Представник Amtrak заявив, що зміни дозволять поїздам дістатися місця призначення до початку страйку.

"Хоча ми сподіваємося, що сторони дійдуть угоди, Amtrak зараз розпочала поетапне коригування нашого сервісу в рамках підготовки до можливого припинення вантажних залізничних перевезень наприкінці цього тижня", - сказав представник компанії. "Таке переривання може суттєво вплинути на міжміське пасажирське залізничне сполучення", - зазначив він.

Усього станом на четвер призупинено 14 маршрутів. Профспілки залізничників США, які представляють інтереси понад 115 тис. співробітників, ведуть переговори з найбільшими вантажними перевізниками щодо покращення умов праці. Якщо вони не дійдуть згоди, то в п'ятницю вранці в США розпочнеться перший за останні 30 років страйк залізничників.

 Amtrak не бере участі в переговорах між залізничниками та вантажними компаніями, але багато з її поїздів курсують залізницями, що належать третім особам, які будуть закриті у разі страйку.

По материалам: The Hill





Просмотров: 451
Другие новости