Компании

все компании

Corteva має намір скоротити штат та піти з ринків 35 країн

14 вересня 2022 року, 17:02
Американська агрохімічна Corteva Inc. планує звільнити у всьому світі близько 1 тис. співробітників у рамках реструктуризації.

Під час презентації для інвесторів компанія оголосила про намір скоротити штат, який налічує 21 тис. осіб, приблизно на 5%, повідомляє The Wall Street Journal.

Керівництво компанії відзначило, що постачальники насіння сільськогосподарських культур і хімікатів змушені піднімати ціни на продукцію, що продається фермерам, щоб компенсувати власні зростаючі витрати.

Corteva оголосила про те, що піде з ринків приблизно 35 країн і зосередиться на 110 державах у ключових регіонах, таких як Північна Америка, Європа та Бразилія.

Також компанія повідомила, що частиною плану реструктуризації є спрощення бізнесу, внаслідок чого вона сфокусує увагу на п'яти основних групах сільськогосподарських культур: фрукти та овочі, соя, злаки, кукурудза та рис. Corteva заявила, що планує інвестувати у НДДКР близько 8% виторгу.

У квітні-червні компанія зафіксувала витрати на реструктуризацію у розмірі $68 млн., з яких $45 млн. були пов'язані з її рішенням піти з російського ринку. У серпні Corteva говорила про те, що витрати на реструктуризацію становитимуть близько $400 млн до кінця другого кварталу 2023 року.

Котирування акцій Corteva зросли на 1,1% за підсумками додаткової сесії у вівторок. Ринкова вартість компанії з початку поточного року збільшилася на третину (до $44,6 млрд), тоді як фондовий індекс Standard & Poor's 500 втратив 17,5%. Corteva виробляєте гібридне та генетично модифіковане насіння сільськогосподарських культур, а також засоби захисту рослин.

По материалам: The Wall Street Journal


теги: штат, Corteva



Просмотров: 329
Другие новости