Компании

все компании

Віталій Кличко заявив, що столиця допоможе у відновленні міст та селищ Київської області

13 вересня 2022 року, 10:28
Влада Києва надасть допомогу у відновленні міст та селищ столичної агломерації, які найбільше постраждали під час захисту Києва від російських окупантів.

З такою пропозицією до голів місцевих громад звернувся міський голова столиці Віталій Кличко, повідомляє прес-служба мера.

"Спільно захищаючи столицю від російського агресора, ми ще раз переконалися у важливості нашого об'єднання в асоціацію "Київська агломерація", яку ми створили у 2019 році. Ми об'єдналися не лише в обороні Києва та своїх громад, а й надання волонтерської допомоги, підтримці військових і тимчасово переміщених громадян. Переконаний, що ми маємо об'єднати зусилля у відновленні, відновленні наших міст та селищ, житла та інфраструктури для наших громадян", - заявив він.

У зв'язку з цим Кличко висунув територіальним громадам пропозицію щодо допомоги від центру Київської агломерації – Києва.

"Зокрема – у вигляді дотації на відновлення об'єктів, що постраждали від російських варварів під час бойових дій у передмістях Києва у лютому-березні 2022 року. Тому що наші громади разом – це великий Київ, і ми маємо спільно його відновлювати та розвивати", – наголосив він.




Просмотров: 445
Другие новости