Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США знижуються у четвер

8 вересня 2022 року, 18:29
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси знижуються в четвер, трейдери, зокрема, оцінюють статистичні дані щодо ринку праці США.

Кількість американців, які вперше звернулися за допомогою з безробіття, минулого тижня зменшилася на 6 тис. і склала 222 тис. осіб, повідомляється у звіті міністерства праці США.

Це мінімальний показник із кінця травня. Згідно з переглянутими даними, тижнем раніше показник становив 228 тис., а не 232 тис., як повідомлялося до цього.

Аналітики в середньому очікували на підвищення кількості заявок до 235 тис. порівняно з раніше оголошеним рівнем попереднього тижня, повідомляє агентство Bloomberg.

Експерти, опитані Trading Economics, також очікували збільшення показника – до 240 тис. Американський фондовий ринок може впасти ще на 25% у тому випадку, якщо економіка США увійде до рецесії, прогнозують стратеги Deutsche Bank AG. Перспективи для ринку акцій виглядають туманними на тлі очікуваного падіння прибутку компаній і ризику рецесії, що насувається. Експерти Deutsche зазначають, що ціни акцій все ще залишаються високими.

Акції United Airlines Holdings Inc. дешевшають на 0,85%. Американська авіакомпанія інвестувала $15 млн у виробника літаючих таксі Eve Air Mobility, йдеться у повідомленні авіаперевізника. Папери American Eagle Outfitters Inc. падають на 12,3%. Американський рітейлер одягу прозвітував про квартальні збитки і відмовився від виплати дивідендів, через що акції компанії різко знижуються в ході попередніх торгів. Вартість акцій Amazon.com Inc. зменшується на 0,5%.

Американський онлайн-рітейлер планує продовжити розширення штату, але не такими активними темпами, як у період пандемії коронавірусу, сказав глава компанії Енді Джессі під час заходу Vox Media у Беверлі-Хіллз. Акції Apple Inc. опускаються на 0,75%. Компанія в ході традиційної осінньої презентації представила нову лінійку смартфонів iPhone 14, а також нове покоління "розумних" годинників Apple Watch.

Значення вересневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 до 15:40 у четвер опустилося на 0,18% і склало 3972,75 пункту. Котирування вересневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones зменшилося на 0,05%, до 31560 пунктів. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на вересень знизився на 0,36% до 12219,5 пункту.

По материалам: Bloomberg





Просмотров: 234
Другие новости