Компании

все компании

Наглядова рада "Запорожабразива" змінила голову правління

6 вересня 2022 року, 17:47
Наглядова рада (НС) ПрАТ "Запорізький абразивний комбінат" (ЗАК) звільнив з посади голову правління Валерія Василькова, призначивши на неї Олександра Прокопенка.

Згідно з повідомленням підприємства у системі Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), кадрові питання розглянуті на засіданні Наглядової ради 30 серпня поточного року.

При цьому уточнюється, що Василька звільнено за власним бажанням, а Прокопенка призначено на три роки. До цього він обіймав посади головного інженера Вільногірського гірничо-металургійного комбінату (ВГМК), директора філії ВГМК, був членом правління Об'єднаної гірничо-хімічної компанії (ОГХК), першим заступником генерального директора Демуринського ГЗК.

Інші члени правління зберегли свої посади. Запорізький абразивний комбінат, згідно з інформацією у його річному звіті, є єдиним підприємством в Україні, що виробляє абразивні матеріали: електрокорунд нормальний, карбід кремнію чорний та металургійний, карбід та нітрид бору, шкірку шліфувальну на тканині, фібровій та паперовій основах, інструмент на кер. зв'язках.

Основними акціонерами ЗАК є кіпрські Erentele Enterprises Limited (володіє 17,3636% акцій), BH Cement Industries Limited (19,5075%) та Tarewood Industries Limited (17,3636%).




Просмотров: 601
Другие новости