Компании

все компании

Київська адміністрація планує створити Муніципальний банк

6 вересня 2022 року, 12:58
Київ планує створити Муніципальний банк та подати заявку на виведення неплатоспроможного банку "Січ" з ринку, повідомив заступник голови Київської міської військової адміністрації Микола Поворозник.

"Місто інвестує в банк з метою створення на його базі Муніципального банку Києва для подальшого перетворення на універсальний фінансовий інструмент міста.

Муніципальний банк - це найкращий та надійний інструмент для проектного фінансування та роботи з міжнародними фінансовими організаціями іноземними інвесторами-партнерами, для фінансування робіт щодо відновлення інфраструктури міста та економіки загалом", – процитувала Поворозника прес-служба відомства у повідомленні на сайті адміністрації.

Він зазначив, що купівля банку "Січ" дозволить придбати фінустанову за менші кошти і не чекати півтора-два роки для створення нового банку.

"Для міста купівля існуючого банку та перетворення його на Муніципальний, а також його утримання буде коштувати на рік менше, ніж сьогодні витрачається на комісії за обслуговування в інших банках", - додав заступник голови. Крім того, таке рішення дозволить зберегти робочі місця та виконувати у повному обсязі зобов'язання перед клієнтами банку, зазначено у повідомленні.




Просмотров: 616
Другие новости