Компании

все компании

Expert Petroleum запустила нову газову свердловину на Львівщині

2 вересня 2022 року, 13:09
Міжнародна Expert Petroleum запустила нову високодебітну газову свердловину у Львівській області у рамках партнерства з АТ "Укргазвидобування" (УГВ), повідомляється у прес-релізі української компанії у четвер.

"Нова високодебітна свердловина у Львівській області забезпечує 115 тис. куб. м газу на добу. Це найвищий показник для західного регіону, де більшість родовищ перебувають на завершальній стадії розробки", - йдеться у документі.

Роботи з проектування та будівництва свердловини виконала Expert Petroleum. "Свердловина була пробурена і запущена в роботу в рекордні терміни - 18 днів.

Ми розраховуємо на зростання видобутку на виснажених родовищах у рамках проекту PEC (production enhancement contract - ІФ) з Expert Petroleum і працюємо над новими перспективними проектами в цьому регіоні", - заявив в.о. гендиректора "Укргазвидобування" Олександра Романчука, слова якого наводить прес-служба компанії.

Як повідомлялося, у квітні 2020 року "Укргазвидобування" (УГВ) за результатами конкурсу підписало з Expert Petroleum контракт на 15 років щодо комплексного підвищення видобутку газу (production enhancement contract, PEC) на родовищах компанії у західній Україні. Міжнародний партнер отримав в управління 13 виснажених газових родовищ у Львівській області та зобов'язався наростити видобуток на 300 млн куб. м упродовж п'яти років.




Просмотров: 375
Другие новости