Компании

все компании

Долар США дешевшає щодо євро і слабко змінюється у парі з ієною

2 вересня 2022 року, 10:45
Долар США дешевшає щодо євро і слабко змінюється у парі з японською ієною під час торгів у п'ятницю.

Розрахований ICE індекс, що показує динаміку долара США щодо шести валют (євро, швейцарський франк, ієна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона) втрачає 0,18%, ширший WSJ Dollar Index - 0,06%. При цьому доларовий індикатор знаходиться поблизу максимуму за 20 років і може продемонструвати зростання за підсумками третього тижня поспіль, пише Trading Economics.

Трейдери чекають на ключові дані щодо ринку праці, які будуть опубліковані в п'ятницю і можуть стати ще одним приводом для Федеральної резервної системи (ФРС) США продовжувати підвищувати ставки агресивними темпами.

Курс євро, за даними на 9:04 кв., становить $0,9973 порівняно з $0,9948 на закриття попередньої сесії. Вартість американської валюти в парі з ієною на цей час становить 140,28 єни проти 140,20 єни на закриття попередніх торгів.

Ослаблення єни, що триває, щодо долара пов'язане з серйозними розбіжностями в грошово-кредитній політиці ФРС і Банку Японії. У той час як Федрезерва агресивно посилює політику, японський ЦБ зберігає її ультрам'якою. Фунт стерлінгів стабільний лише на рівні $1,1546.




Просмотров: 250
Другие новости