Компании

все компании

"Континентал" завершив збирання ранніх зернових, намолочено 446 тис. тонн урожаю

1 вересня 2022 року, 15:21
Агрохолдинг "Континентал Фармерз Груп" завершив збирання врожаю озимих ячменю, пшениці та ріпаку із загальної площі 86,2 тис. га, всього намолочено 446 тис. тонн урожаю, випливає з його прес-релізу в четвер.

Уточнюється, що показники врожайності цього сезону перевищили заплановані. Середня врожайність ячменю становила – 6,37 тонн/га, пшениці – 6,23 тонн/га, ріпаку – 3,56 тонн/га. "Ми перетнули екватор збору цьогорічного врожаю — перша хвиля завершена з хорошим результатом. Урожайністю ми задоволені по всіх культурах, адже через посушливу весну були певні ризики. Зібране відвантажуємо на власні елеватори, які раніше приготували.

Враховуючи сприятливу погоду, днями почали картоплі", - цитує агрохолдинг свого операційного директора Віталія Ставничука. Крім того, "Континентал" розпочав посів озимих під урожай 2023 року – завершується посів ріпаку на площі 35,2 тис. га. Також планується посів озимої пшениці на 42,3 тис. га та ячменю на 16,1 тис. га. "Зважаючи на погодні умови під час цієї посівної максимальний акцент робиться на збереженні вологи. У роботі застосовують виробничі технології в залежності від типу сівалок, задіяних у роботі.

Це або класична обробка культиваторами Horsch Tiger і посів сівалками Horsch Pronto, або умовний прямий посів, що виконується відразу після збирання пшениці та ячменю сівалками Horsch Focus та Claydon Hybrid 6T", - зазначив агрохолдинг у прес-релізі. "Континентал Фармерз Груп" вирощує чіпсові, насіннєві та продовольчі сорти картоплі у Львівській та Тернопільській областях. Загальна площа під картоплею у 2020 році становила 1,6 тис. га, у 2021 році – 1,8 тис. га при загальному земельному банку групи компаній у 195 тис. га у західних областях України.

Агрохолдинг "Мрія" та компанія CFG, об'єднані під назвою "Континентал Фармерз Груп", працюють як єдиний бізнес з листопада 2018 року, коли "Мрія" уклала угоду з міжнародним інвестором Salic UK щодо продажу активів. Salic заснована у 2012 році. Її єдиним акціонером є Державний інвестиційний фонд Саудівської Аравії. Інвестує у виробництво сільськогосподарської та тваринницької продукції.




Просмотров: 290
Другие новости