Компании

все компании

Світовий виробник Logitech залишає російський ринок

30 серпня 2022 року, 15:45
Світовий виробник комп'ютерної периферії Logitech залишає російський ринок через "нестабільну ситуацію", але сподівається повернутися, коли будуть відповідні умови, повідомили "Інтерфаксу" у прес-службі компанії.

"Після призупинення поставок до Росії раніше цього року ми продовжили уважно стежити за ситуацією. На жаль, обставини не дозволяють нам продовжити бізнес як раніше.

Ми підтримували наших співробітників весь цей час, проте через нестабільність ситуації ми почали процес зі згортання бізнесу, що залишився. в Росії.

Після багаторічної роботи в регіоні ми сподіваємося повернутися одного разу, якщо будуть відповідні умови", - відповів на запит "Інтерфаксу" представник компанії Бен Старкі.

Раніше про згортання Logitech бізнесу в РФ повідомив портал Cnews із посиланням на партнерів компанії. Останнім днем ​​роботи співробітників у країні було названо 31 серпня 2022 року. У квітні компанія призупинила постачання своєї продукції до Росії через російське вторгнення в Україну. Logitech International S.A. - швейцарсько-американська компанія зі штаб-квартирою у Лозанні (Швейцарія) та Ньюарку (Каліфорнія, США).

Є одним із провідних виробників комп'ютерної периферії (тобто пристроїв для введення-виведення інформації для комп'ютерів - мишки, клавіатури, вебкамери, навушники та ін.) та інших продуктів.

По материалам: Інтерфакс





Просмотров: 355
Другие новости