Компании

все компании

Харківський виробник "Кулиничі" інвестують EUR20 млн у будівництво хлібозаводу у Львівській області

29 серпня 2022 року, 12:12
ТОВ "Кулиничі" (Харківська обл.), великий виробник хліба та хлібобулочних виробів, розпочав будівництво хлібозаводу у Львівській області з продуктивністю до 150 тонн хліба на добу, частина якого буде продаватися на експорт, повідомляється на Facebook-сторінці українського дипломата Михайла Бно-Айріяна.

При цьому уточнюється, що інвестиції в підприємство становитимуть EUR20 млн протягом двох років, частину обладнання для заводу буде перевезено із заводу "Кулиничів у харківській області".

У свою чергу виробник хліба на своїй офіційній сторінці у Facebook підтвердив, що розпочав будівництво підприємства у Львівській області, проте наголосив, що це не означає закриття заводу у Харківській області.

"Так, ми справді будуємо новий завод недалеко від Львова. Ми не закриваємо завод у Харкові, ми не закриваємо наші торгові точки у Харкові (…) Будемо пекти для вас хліб, незважаючи ні на що", - вказується на сторінці "Кулиничів" у соц мережі.

ТОВ "Кулиничі", що працює в Україні з 1995 року, об'єднує 8 хлібозаводів Харківської області та заводи Полтавської, Донецької та Київської області.

З 1999 року ТОВ співпрацює зі словенським підприємством "Держ-Гопан".




Просмотров: 474
Другие новости