Компании

все компании

Українська митниця попередила про поділ вантажівок по пунктах пропуску залежно від їхньої маси

27 серпня 2022 року, 23:40
Державна митна служба України попереджає громадян про внесення змін до організації руху вантажного транспорту на кордоні з Польщею залежно від його маси.

Наголошується, що пілотний проект запроваджується завдяки попереднім домовленостям між українською та польською сторонами, які стосувалися необхідності зміни організації руху вантажних транспортних засобів у пунктах пропуску на спільній ділянці кордону з 1 вересня 2022 року.

"В результаті подальшого офіційного погодження умов реалізації пілотного проекту щодо змін організації руху вантажного транспорту шляхом обміну дипломатичними нотами між Україною та Польщею узгоджено наступний формат: рух транспорту загальною масою до 7,5 тонн здійснюватиметься через пункти пропуску "Устилуг-Зосин"; "Грушев -Будоміж"; "Смільник-Кросценко"; "Угринів-Довгобичув", - йдеться у повідомленні.

Водночас рух транспорту загальною масою понад 7,5 тонн здійснюватиметься через пункти пропуску "Рава-Руська – Хребенне"; "Краківець – Корчова"; "Шегіні - Медика"; "Ягодин - Дорогуськ".

"При цьому пасажирські транспортні перевезення у зазначених пунктах пропуску залишаються без змін", - наголошують у відомстві.
Там додають, що зазначені зміни в організації руху вантажного транспорту діятимуть у період з 1 вересня до 30 листопада 2022 року.




Просмотров: 307
Другие новости