Компании

все компании

Компанії з Казахстану готові збільшити постачання продукції АПК до Азербайджану на $300 млн. – Токаєв

25 серпня 2022 року, 15:15
Казахстан зацікавлений у розширенні співробітництва з Азербайджаном в АПК та транспортно-логістичній сферах, заявив казахстанський президент Касим-Жомарт Токаєв. "Хотів би особливо відзначити сільськогосподарську сферу.

Тут ми маємо взаємодоповнюваність. Ви знаєте, що Казахстан має можливість постачати зерно, пшеницю, інші види сільгосппродукції. У свою чергу, у нас є потреба в тому, щоб імпортувати продукцію сільського господарства з Азербайджану - плодоовочеву продукцію. ", - сказав Токаєв у середу в Баку, виступаючи на брифінгу із заявою для ЗМІ за підсумками переговорів із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим.

За його словами, казахстанські сільгоспвиробники готові збільшити постачання в Азербайджан за 100 товарними позиціями на загальну суму понад $300 млн, у зв'язку з чим Токаєв бачить необхідність розвитку транспортно-логістичної співпраці. "Сьогодні ми дуже докладно говорили про розвиток транспортно-логістичної сфери взаємовідносин співпраці між нашими державами.

Відповідні доручення дано нашим урядам, і немає жодних сумнівів, що в цьому напрямі буде досягнуто конкретних результатів. У всякому разі, з боку Казахстану є абсолютна зацікавленість у розвитку цього виду співробітництва", - додав Токаєв.




Просмотров: 380
Другие новости