Компании

все компании

Ф'ючерси на фондові індекси США підвищуються у четвер

25 серпня 2022 року, 16:31
Ф'ючерси на американські фондові індекси підвищуються у четвер.

Трейдери сфокусувалися на початку щорічного економічного симпозіуму в Джексон-Хоулі, який організує Федеральний резервний банк Канзас-Сіті. Голова Федеральної резервної системи (ФРС) США Джером Пауелл, який виступить у Джексон-Хоулі в п'ятницю, як очікується, підтвердить прихильність американського ЦБ до швидкого підйому ставок для стримування інфляції. Окрім того, учасники ринку оцінюють свіжу порцію статистичних даних.

Кількість американців, які вперше звернулися за допомогою з безробіття, минулого тижня зменшилася на 2 тис. і склала 243 тис. осіб, повідомляється у звіті міністерства праці США. Згідно з переглянутими даними, тижнем раніше показник становив 245 тис., а не 250 тис., як повідомлялося до цього.

Аналітики в середньому очікували на підвищення кількості заявок до 252 тис. порівняно з раніше оголошеним рівнем попереднього тижня, повідомляє агентство Bloomberg. Економіка США у другому кварталі 2022 року знизилася на 0,6% у перерахунку на річні темпи, свідчать переглянуті дані міністерства торгівлі США.

Раніше повідомлялося про зниження американського ВВП у квітні-червні на 0,9%. Експерти, опитані Trading Economics, очікували, що переглянута оцінка вкаже скорочення на 0,8%. У першому кварталі цього року ВВП США впав на 1,6%. Акції Dollar Tree (SPB: DLTR) дешевшають на 7,7%. Американський оператор мереж магазинів фіксованих цін у другому кварталі 2022 фінансового року скоротив чистий прибуток на 27%, при цьому виторг не виправдав очікувань експертів. Котирування акцій Victoria's Secret & Co. зменшуються на 5,5%.

Американська компанія, що володіє однойменним брендом нижньої білизни, у другому фінансовому кварталі знизила виручку сильніше за очікування експертів і погіршила річний прогноз. Папери Peloton Interactive Inc. втрачають у ціні 12,7%. Американський виробник спортивних тренажерів збільшив чистий збиток у четвертому кварталі 2022 фінансового року майже вчетверо на тлі падіння попиту на продукцію компанії.

Ціна паперів Dollar General Corp. опускається на 2,3%, хоча американський оператор мережі дисконтних магазинів у другому фінансовому кварталі 2022 року, що завершився 31 липня, збільшив чистий прибуток і виручку, причому прибуток у розрахунку на акцію виявився кращим за прогнози аналітиків. Акції Apple Inc. дорожчають на 0,6%.

Компанія призначила на 7 вересня дату заходу, на якому, як очікується, буде представлена ​​чергова лінійка iPhone, а також новий "розумний" годинник. Значення вересневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 до 15:37 у четвер піднялося на 0,49% і склало 4163,25 пункту.

Котирування вересневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones збільшилося на 0,22%, до 33029 пунктів. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на вересень підвищився на 0,65% до 13013,25 пункту.

По материалам: Bloomberg





Просмотров: 397
Другие новости