Компании

все компании

Долар США дешевшає до євро, єни та фунта стерлінгів на торгах у четвер

25 серпня 2022 року, 10:42
Долар США дешевшає до євро, єни та фунта стерлінгів на торгах у четвер.

Розрахований ICE індекс, що показує динаміку долара США щодо шести валют (євро, швейцарський франк, ієна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона) втрачає 0,31%, ширший WSJ Dollar Index - 0,29%. Курс євро до долара за даними на 9:15 кск становить $0,9996 порівняно з $0,9967 на закриття попередньої сесії. Фунт стерлінгів подорожчав до $1,1835, порівняно з $1,1795 напередодні.

Вартість американської валюти в парі з ієною опустилася до 136,73 єни проти 137,13 єни на закриття ринку у вівторок. Ослаблення долара сприяє загальне збільшення апетиту до ризику на світових ринках, зазначають експерти Maybank.

Трейдери чекають старту щорічного економічного симпозіуму в Джексон-Хоулі, який організує ФРБ Канзас-Сіті.

Голова ФРС Джером Пауелл, який виступить у Джексон-Хоулі в п'ятницю, як очікується, підтвердить прихильність американського ЦП до швидкого підйому ставок для стримування інфляції. "Вірогідна "яструбина" риторика керівників ФРС у ході майбутнього симпозіуму вже закладена в курс долара, і для його подальшого підйому планка має бути піднята вище", - йдеться в огляді Maybank, який цитує Dow Jones.

Судячи з котирувань ф'ючерсів на рівень базової процентної ставки, ринок чекає на її підвищення Федрезервом у вересні знову на 75 базисних пунктів, зазначає Trading Economics.




Просмотров: 470
Другие новости