Компании

все компании

В Україні оновлять додаткові будівельні норми

23 серпня 2022 року, 10:14
Міністерство розвитку громад та територій спільно з Міністерством охорони здоров'я ініціювали оновлення державних будівельних норм «Будинки та споруди. Заклади охорони здоров'я», повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«Необхідно якнайшвидше оновити ці важливі будівельні норми відповідно до сучасних європейських стандартів. Адже для нас зараз надзвичайно актуальним є питання відновлення пошкодженої чи зруйнованої медичної інфраструктури, яке має відбуватися з урахуванням принципово нових підходів до проектування та будівництва закладів охорони здоров'я», - цитує прес-служба слова заступника міністра розвитку громад та територій України Наталії Козловської.

Як повідомляється, для оперативної обробки відповідних змін та пропозицій при Науково-технічній Раді Мінрегіону створено робочу групу, до складу якої увійшли представники МОЗ, ВООЗ, ДСНС, фахівці у сфері охорони здоров'я, а також експерти з інклюзивності від громадських організацій.

Перше її засідання вже відбулося. На ньому, серед іншого, було обговорено питання щодо необхідності облаштування об'єктів цивільного захисту у складі об'єктів охорони здоров'я.

Нинішня редакція ДСП «Будинки та споруди. Заклади охорони здоров'я» діє з 2001 року.




Просмотров: 290
Другие новости