Компании

все компании

КМДА закликала киян дотримуватися особливої ​​обережності найближчими днями

23 серпня 2022 року, 09:46
Міська влада Києва закликає мешканців найближчими днями дотримуватися особливої ​​обережності, суворо дотримуватись заходів безпеки та при сигналі повітряної тривоги прямувати в укриття.

"Цього року Україна відзначає річницю Незалежності в умовах військового стану та під загрозою можливих обстрілів. Проведення масових заходів заборонено, адже ворог – непередбачуваний, тому мають бути готові до будь-якого сценарію", - зазначається у повідомленні Київської міської державної адміністрації у телеграм-каналі.

Зазначається, що найближчими днями можливі загрози завдання військами РФ ракетно-бомбових ударів по центрах прийняття рішень, військових об'єктів, об'єктів оборонної промисловості, критичної інфраструктури та розташованих поруч житлових масивах, а також по об'єктах, що забезпечують життєдіяльність населення під час святкування Дня державного прапора України та Дня Незалежності України "Будь ласка, при перших сигналах тривоги одразу прямуйте в укриття, уникайте масових скупчень людей, будьте особливо відповідальні за дотримання комендантської години!

Пам'ятайте: ці прості правила та запобіжні заходи допоможуть зберегти життя вам і вашим близьким!", - наголосили в КМДА.




Просмотров: 461
Другие новости