Компании

все компании

Зеленський закликав українців бути особливо пильними вже на початку нового тижня

22 серпня 2022 року, 09:51
Президент України Володимир Зеленський закликав українців бути особливо пильними вже на початку нового тижня у зв'язку з майбутніми державними святами, повідомила прес-служба глави держави.

"Ми повинні усвідомлювати, що цього тижня Росія може постаратися зробити щось особливо неприємне, щось особливо жорстоке. Такий у нас ворог. Але й у будь-який інший тиждень за ці півроку Росія робила те саме постійно - неприємне і жорстоке", - сказав Зеленський у вечірньому відеозверненні у суботу. Глава держави зазначив, що "одне з ключових завдань ворога – принизити нас, українців, знецінити наші можливості, наших героїв, поширити зневіру, страх, поширити конфлікти…

Тому важливо ніколи, ні хвилини не поступатися цим ворожим тиском, не накручувати себе, не проявляти слабкості". Зеленський закликав українців "бути міцними, щоб протистояти будь-яким ворожим провокаціям – стільки, скільки потрібно, щоб змусити окупантів відповісти за всі їхні удари та за терор – за Харків та Донбас, за "Азовсталь" та Миколаїв, за фільтраційні табори, за Бучу, Ірпінь , за всі міста… щоб вистояти та пройти весь шлях до української перемоги".

Раніше в українському міністерстві внутрішніх справ також закликали українців бути особливо пильними та уважними напередодні та у день святкування Дня Незалежності в Україні та наголосили, що правоохоронці в умовах підвищеної готовності націлені на оперативне реагування на будь-які загрози з боку ворога.




Просмотров: 373
Другие новости